Ressenya: Acte de "Reconeixement i impuls de la Cambra de Comerç de Barcelona a l'Institut Cartogràfic de Catalunya"

El dijous 7 de novembre, a la tarda, a la Llotja de Barcelona es va celebrar l’acte de "Reconeixement i impuls de la Cambra de Comerç de Barcelona a l'Institut Cartogràfic de Catalunya".

En aquest acte hi van intervenir el president Sr. Miquel Valls i, el vicepresident de la Cambra Sr. Josep Miquel Basañez que van fer una exposició de suport i impuls a la tasca de l'ICC, tot recordant-ne els seus inicis i el servei que han donat a les empreses i a la societat al llarg dels darrers trenta anys.

A continuació el Dr. R. Fraser Taylor, director del Centre d'Investigació en Geomàtica i Cartografia a Carleton University va impartir una lliçó magistral sobre el futur de la cartografia, exposant la importància del nou concepte de la «cybercartografia» i el seu impacte econòmic i social en els propers anys, on la tecnologia ens durà a un món on la geolocalització serà un component bàsic del nostres afers diaris.

Per concloure, i fóra de guió, el secretari de la Cambra, el Sr. Xavier Coronas va llegir l’acte de la darrera Junta de la Cambra on es va acordar lliurar la medalla d’or de la Cambra al Sr. Jaume Miranda per la seva tasca continuada al capdavant de l’Institut Cartogràfic de Catalunya.