Pere Sardinero

Pere Sardinero exposa en el XIII Fòrum TIG SIG 2014


Pere Sardinero i Soto  va néixer a Barcelona l’any 1960. És llicenciat en Ciències (Geomàtica) per la UAB. Amb una carrera professional íntimament lligada a la cartografia digital i gestió del territori mitjançant l’aplicació dels Sistemes d’Informació Geogràfica en diversos àmbits, com són el Cadastre, l’Urbanisme i el Medi Ambient.
Ha estat tècnic superior del Centre de Cartografia Automàtica del Ajuntament de Barcelona (Actualment IMI) en anàlisi i posta en marxa dels Sistemes d’Informació implicats i responsable de la restitució fotogramètrica per el projecte de revisió Cadastral de la Ciutat.
Va ser soci fundador de les companyies Adhoc Sinectic Systems i Altek Systems impulsant i gestionant projectes singulars com la 1ª digitalització i modelització de la Xarxa d’Aigües de Barcelona i la sistematització dels Sistemes  d’Informació per el Cadastre de Buenos Aires.
Durant més de 9 anys va ser responsable del departament de GIS de la TAO – T-Stystems, amb l’objectiu de posar “al mapa” les tecnologies desenvolupades per aquesta companyia dins de l’àmbit de l’Administració Pública Local.


 Actualment l’ocupació fonamental és la consultoria estratègica per projectes Smart  en les capes d’anàlisi i explotació de la informació amb component territorial i la dinamització comercial d’eines cloud, com ara Atribus: eina de monitorització “Smart” de continguts digitals.